Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Vega Software
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aplicatie software Vega Pro Sumal si Lemn Manager
60 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Va operati datele necesare pentru raportarile lunare Sumal Agent intr-un timp mult mai scurt.

Datele operate de catre Dumneavoastra devin utile prin includerea in aplicatie a unui set de rapoarte specifice domeniului exploatarii si prelucrarii lemnului.

- Este o aplicatie software de gestiune conceputa special si exclusiv pentru utilizarea in cadrul Agentilor Economici ce activeaza in domeniul exploatarii si prelucrarii lemnului.
- Rapoartele gestionare si de activitate generate sunt specifice domeniului de activitate mentionat mai sus (SD, SP, Detalii si Siteza livrari, Detalii si Sinteza achizitii).
- Raportarea lunara „SUMAL AGENT” se rezuma doar la generarea fisierului specific si transmiterea inspre ISV-ul sau ITRSV-ul de care apartineti.
- Toate operatiunile necesare sunt stocate in baza de date a aplicatiei „Sumal Agent”.
- Actualizarea aplicatiei se face on-line si gratuit din meniurile operationale ale aplicatiei „VeGa Pro SUMAL” (vor fi foarte multe: facturare-chitantare, mesagerie directa intre utilizatorii aplicatiei).
- Daca Societatea Dumneavoastra are mai multe puncte de lucru, dar cu acces la internet si cu o banda rezonabila, aplicatia poate rula in mai multe locatii simultan, iar datele vor fi centralizate in timp real, depinzand doar de calitatea interconectarii locatiilor.
- Aplicatia poate fi particularizata, gratuit sau in baza unei plati, astfel incat sa se plieze pe necesitatile dumneavoastra.
- Permite transmiterea GRATUITA a Cererilor sau Solicitarilor Dumneavoastra de masa lemnoasa inspre baza de date ce sta la baza proiectului „Lemn Manager”, acestea fiind pubilicate, instantaneu, pe pagina dedicata de la adresa http://www.lemnmanager.ro/
- Permite vizualizarea directa, din aplicatie, a Cererilor si Ofertelor postate in cadrul proiectului „Lemn Manager” de catre ceilalti utilizatori ai aplicatiei.
- Este rezultatul a 10 ani de activitate informatica, gestionara si logistica in domeniu si a unui an de operare „SUMAL AGENT” pentru un numar de 30 de Societati ce activeaza in domeniul exploatarii si prelucrarii lemnului.
Din Gura in Gura